Verzenden en retourneren

Levering 

Producten die niet bij Mood-light voorradig zijn proberen wij uiterlijk binnen 15 werkdagen te leveren. Indien een product niet meer leverbaar is vervalt de koopovereenkomst. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid. Wanneer deze levertijd boven de 15 werkdagen uitkomt, krijg je tijdig bericht. Indien je niet akkoord gaat met de langere levertijd, kan je de overeenkomst binnen 4 dagen na melding per email ontbinden. Je ontvangt dan binnen 5 werkdagen je aankoopbedrag terug.

Retour

Artikelen kunnen binnen 14 dagen na aflevering worden geretourneerd. Nadat uw bestelling heeft aangemeld voor retourneren heeft u het recht om 14 dagen de bestelling of  product te versturen naar ons. De retourkosten  van je bestelling is voor de consument 

In 1 simpele stap kan je een retouraanvragen.

  1. vul  hieronder  de retour aanvraag in . Vul vervolgens je naam in en het ordernummer, deze staat linksboven op de pakbon van Moodlight.

 

Retourzendingen zonder aanmelding kunnen door ons niet in behandeling worden genomen en dus ook niet gecrediteerd.  

De consument dient, indien redelijkerwijs mogelijk, het product in de originele verpakking te retourneren. De originele dozen mogen niet zijn beschreven.

Uitzonderingen zijn speciale bestellingen die niet als zodanig via de site worden aangeboden of voor de klant speciaal moeten worden gemaakt; deze kunnen niet worden geretourneerd.

Terugbetaling van het aankoopbedrag vindt alleen plaats wanneer het artikel door Moodlight in ongeschonden en originele verpakking ontvangen wordt binnen 14 dagen na ontvangst van de zending door Moodlight.

Retourformulier