Lampenkappen op maat

Lampenkappen op maat

Lampenkappen op maat kunt u uw lampenkap helemaal zelf samen stellen. denk bijvoorbeeld aan de kleur binnenkant en aan de frame kleur. en uit een van onze 175 soorten kleuren en stoffen die u kunt bekijken op onze pagina stoffenoverzicht.

Dubbele lampenkappen

Dubbele lampenkappen zegt het zelf al dat wilt zeggen dat u 2 lampenkappen in elkaar helemaal kunt zelf samen. U kunt de buitenkant en het randje helemaal zelf samen stellen. wij hebben ook diverse dubbele lampenkappen zelf samen gesteld dit zijn de meeste verkochten kleuren combinatie op dit moment.

Plafonniere lampenkappen.

Plafonniere lampenkappen zijn lampenkappen die u kunt bevestigen tegen de plafond. De plafonniere lampenkappen worden vaak gebruikt voor bijvoorbeeld inloop gangen of voor slaapkamers zijn ze tegenwoordig ook heel erg gewild. De lampenkappen worden geleverd met een ophangsysteem en ook met een bodem (onder plaat) zodat hij mooi afgewerkt is.

 

Setje lampvoeten en vloerlampen

setjes lampvoeten en vloerlampen zijn door ons samen gestelde lampvoeten en lampenkappen. mocht u toch graag een anere kleur lampenkap willen of bijvoorbeeld toch een andere kleur lampvoet dan kunt u met ons contact op nemen.

 

lampenkap print / bedrukt

lampenkap print / bedrukt zijn lampenkappen die met eigen pdf bestand worden gemaakt denk bijvoorbeeld aan een bedrijflogo of foto.

 

lampenkap opnieuw kleden 

Heeft u een oude lampenkap of een speciale lampenkap bijvoorbeeld een speciale frame dan kunt u door ons uw oude lampenkap laten bekleden met een nieuwe stof en kleur.

 

kleurenoverzicht

kleurenoverzicht is een pagina waar u al onze stoffen en kleuren kunt bekijken. Het is ook eventueel mogelijk om vrijblijvend een staaltje aan te vragen. Zodat voor u besteld nog even thuis de kleur kunt bekijken en vergelijken met uw meubels

 

 


Dubbele lampenkappen

Plafonniere lampenkappen

Setjes lampvoeten / vloerlamp

Print / bedrukte lampenkap

Lampenkap opnieuw bekleden

Kleuren overzicht overzicht

<iframe src="https://dashboard.webwinkelkeur.nl/webshops/widget_html?id=1215196&layout=new_button_logo&theme=dark&color=%23ec008b&show=yes&view=slider&amount=6&width=auto&width_amount=135px&height=45px&interval=5000&language=nld" scrolling="no" class="wwk-widget-iframe wwk-widget--new_button_logo wwk-widget--new_button_logo--dark wwk-widget--has-tooltip" style="border: 0; height: 45px!important; width: 100%!important;"></iframe>